Flexifuel RE85 -ohjelma

Flexifuel RE85 -ohjelma

PALJONKO HALVEMPAA?
Saavutettu euromääräinen säästö on tyypillisesti 20-33% polttoainekuluissa, riippuen polttoaineiden päivähinnoista. Ajettaessa 30000km/vuosi saavutettava säästö on yli 900€ tämänhetkisillä polttoainehinnoilla.

BENSIINIKÄYTÖN OPTIMOINTI
SAABCOMin Flexifuel RE85 -ohjelma optimoi moottorin ja turbon toimintaa, joten myös bensiinikäytössä (95E10 ja 98E5) SAABisi toimii päivityksen jälkeen taloudellisemmin.

KUINKA RE85-POLTTOAINE TOIMII SAABEISSA?
Vuodesta 1998 Saab on huomioinut, että polttoaineena voidaan käyttää myös etanolia (RE85). Tämä ominaisuus saadaan käyttöön SAABin 9-3 ja 9-5 -malleissa moottorin uudella ohjelmalla. Poiketen muista autoista, näihinSAABiin ei tarvitse asentaa mitään lisälaitteita.

Päivityksen jälkeen polttoaineena voidaan käyttää normaalia bensiiniä (95E10/98E5), RE85 -etanolipolttoainetta tai mitä tahansa niiden sekoitusta.

Päivityksen jälkeen SAAB osaa tunnistaa käytetyn polttoaineen, minkä vuoksi polttoaineita voidaan myös sekoittaa. Tämä tarkoittaa sitä, että ellei edullisempaa RE85 -polttoainetta ole saatavilla, voit tankata bensiiniä (95E10 tai 98E5) ilman lisätoimenpiteitä.

RE85 -polttoainetta saa jo useilta huoltoasemilta ympäri Suomen.

Lisätietoja vielä kohdassa usein kysytyt kysymykset.

SAABCOM STAGE 1 -optimointi
Flexifuel 85 -ohjelmalla auton suorituskyky säilyy vakiona. Samalla on kuitenkin mahdollista tehdä myös Stage 1-päivitys, jolla auton suorituskyky kasvaa ja polttoainekulutus pienenee (bensiini ja/tai etanoli) lisääntyvän väännön ansioista. Lue Stage 1 -päivityksestä lisää täältä.